Interim management

LD-consultancy heeft een enorme ervaring op het gebied van interimmanagement. Met name in de woningcorporatiewereld zijn wij sterk. Wij pakken uw vraag op en gaan er mee aan de slag. Het zij dat wij eigen professionals leveren maar indien gewenst benutten wij ook ons netwerk. Alles om de juiste kandidaat te vinden als oplossing voor uw vraag.

Teamtraining

LD-Consultancy geeft verschillende trainingen op het gebied van sollicitatie. De trainingen  zijn op aanvraag en kunnen net als onze diensten op maat worden gemaakt. Trainingen vinden plaats op locatie van de opdrachtgever of in een ruimte van LD-consultancy. Neem gerust contact  op om te vragen naar de mogelijkheden

outplacement

Net als al onze diensten is ook outplacement maatwerk bij LD-consultancy. We gaan daar ver in omdat het resultaat telt en omdat een ieder uniek is. We hebben hiervoor een heel scala aan tools tot onze beschikking. We bespreken goed waar de behoefte en de vraag ligt van de opdrachtgever. Wat kan iemand zelf en waar kan  hij of zij hulp bij gebruiken. LD heeft daarvoor een enorm netwerk waar zij uit kunnen putten om de juiste nieuwe plek te vinden. We gaan voor de lange termijn, geen korte successen maar de baan die echt past.

Werving en selectie

 

De juiste man op de juiste plaats vinden maar dan voor langere tijd of misschien wel voor vast. Wij nemen het werk voor u uit handen en gaan actief naar de juiste kandidaat voor uw vacature. Wij letten dan niet alleen op opleiding en ervaring maar toetsen zeker op competenties.  Pas als wij zeker zijn van de match stellen wij de kandidaten aan uw voor.

reintegratie tweede spoor

Re-integratie op maat zoals u van ons gewend bent. LD-Consultancy ziet het grootste verschil tussen re-integratie en outplacement voornamelijk in het zorgen van een UWV-proof dossier maar bottom line is dat er een baan wordt gevonden die bij u past waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen. Maar het moet nog steeds gaan om een nieuwe leuke baan die optimaal gebruik maakt van je mogelijkheden en waar je als volwaardig medewerker in werkt.

Coaching

Coaching is een belangrijk onderdeel geworden binnen de dienstverlening van LD-Consultancy. Met name in het geval van Burnout klachten ervaren veel klanten een gat tussen psychologische hulp en de praktijk. Wat kun je nu praktisch doen om meer in je kracht te staan. LD-Consultancy helpt hierbij met tips en hele praktische handvatten.

OVER ONZE DIENSTEN & CONCULTANCY