LD Consultancy

Of het nu gaat om ondersteunen, adviseren, coachen of begeleiden op management-, strategie- of procesniveau, LD Consultancy heeft de geschikte consultant voor u. Onze professionals in finance  en HR bieden u concrete oplossingen aan. De economie houdt ons scherp en verlangt van ons dat we adequaat reageren op kansen en bedreigingen. LD Consultancy weet hoe belangrijk het is om continu in control te zijn. We staan voor kennis & ontwikkeling met een sense of urgency. Onze consultants zijn hooggeschoolde specialisten en zijn op de hoogte van de laatste trends en updates in de financiële  en HR regelgeving in diverse branches.

LD Consultancy is dé partij die vervanging regelt wanneer er bij u gaten ontstaan. Bij LD Consultancy weten we dat u meer nodig heeft dan alleen een functionele oplossing op uw business vraagstuk. U heeft diepgaande kennis van uw branche nodig. Op HR gebied bieden we ook lossen diensten op het gebied van coaching, outplacement en re-integratie tweede spoor trajecten. De consultants van LD Consultancy leveren deze expertise.

Privacy statement en AVG

 

In het kader van de AVG hebben wij een privacy statement opgenomen zodat u weet wat er met uw eventueel persoonlijke gegevens gebeurd en dat u er verzekerd van bent dat wij hier zorgvuldig mee om gaan.

privacy-statement